Cap de Creus Corall

75% Lledoner Negre, 20% Carinyena, 5% Lledoner Roig

Elaborat amb les varietats Lledoner negre i Carinyena, Cap de Creus Corall mostra un color vermell cirera amb reflexes vius. En nas destaca per la seva marcada potència afruitada amb presència de fruita vermella de bosc -maduixa, gerd-, sobre un fons d’herba mediterrània que atorga frescor al conjunt.
En boca es distingeix per l’entrada golosa que mostren les varietats Lledoner Negre i Lledoner Roig, perfilada pel caràcter de la Carinyena que es veu intensificat pels vents de Tramuntana que bufen a la zona de l’Empordà. Aquest vi presenta també sensacions especiades a final de boca, pròpies dels terrenys de llicorella on creixen les vinyes.

TERRITORI

D.O. EMPORDÀ

ELABORACIÓ

Fermentació en dipòsit d’acer inoxidable realitzant una maceració de 18 dies en la qual es realitzen breus remuntats per extreure suaument el potencial varietal. La fermentació es realitza a 24ºC de temperatura per tal de buscar l’equilibri òptim entre estructura i aroma. Fermentació malolàctica i posterior cupatge.

MARIDATGE

Un vi que harmonitza amb guisats, arròs mar i muntanya o pollastre amb escamarlans, entre d’altres.

Comprar

Una selecció de varietats autòctones procedents de l’Alt Empordà on el Cap de Creus presideix la influència que el mar Mediterrani, la Tramuntana i la llicorella pirinenca impregnen en el caràcter d’aquests vins.

Uns vins fidels al lloc d’ on provenen, l’expressió autèntica d’un territori d’una bellesa única, dels sòls singulars on neixen les vinyes, del caràcter identitari de les varietats locals i la influència de la potent Tramuntana.