Cap de Creus Nacre

50% Macabeu, 40% Lledoner Blanc, 10% Lledoner Roig

Elaborat amb les varietats Macabeu, Lledoner Blanc i Lledoner Roig, Cap de Creus Nacre mostra un color blanc pàl·lid amb reflexes verdosos brillants. En nas es presenta perfumat, aportant sensacions de fruita blanca i fruita groga pròpies de la Macabeu. A mida que es deixa oxigenar hi apareixen registres de tocs florals amb una presència mineral pròpia dels terrenys de llicorella pirinenca. En boca és un vi elegant i alhora golós.
La varietat Lledoner Blanc sosté el pes a la boca i manté una riquesa afruitada cap als cítrics i a l’herba fresca, a l'hora que la varietat Lledoner Roig aporta també golositat, volum i notes florals de flor blanca i de flor de taronger. Ofereix un postgust llarg i refrescant.

TERRITORI

D.O. EMPORDÀ

ELABORACIÓ

Es realitza una breu maceració pel·licular en fred per tal d’extreure el màxim potencial aromàtic i posteriorment es realitza un desfangat estàtic. La fermentació es realitza durant 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura baixa (16 ºC) per tal de preservar al màxim les aromes varietals.

CRIANÇA

Criança amb les mares durant uns dos mesos, per donar complexitat i untuositat al conjunt.

MARIDATGE

Un vi que harmonitza amb aperitius, qualsevol tipus de marisc, arrossos mariners o suquet de peix, entre d’altres.

Comprar

Una selecció de varietats autòctones procedents de l’Alt Empordà on el Cap de Creus presideix la influència que el mar Mediterrani, la Tramuntana i la llicorella pirinenca impregnen en el caràcter d’aquests vins.

Uns vins fidels al lloc d’ on provenen, l’expressió autèntica d’un territori d’una bellesa única, dels sòls singulars on neixen les vinyes, del caràcter identitari de les varietats locals i la influència de la potent Tramuntana.