Massaluca Garnatxa Blanca & Macabeu

90% Garnatxa Blanca - 10% Macabeu

Elaborat amb les varietats Garnatxa Blanca i Macabeu, presenta una rica expressió aromàtica, on destaquen per damunt de tot les notes cítriques i florals amb matisos balsàmics de menta blanca. Ofereix un bon volum en boca, propi de la varietat Garnatxa, combinat amb el caràcter afruitat i fresc que hi aporta la varietat Macabeu. És fresc i vibrant, amb un prolongat final mineral.

TERRITORI

D.O. TERRA ALTA

ELABORACIÓ

Maceració curta. Fermentació durant 20 dies, en dipòsits d'acer inoxidable, a temperatura controlada de 14-16 ºC.

CRIANÇA

Criança amb les mares durant 2 mesos aproximadament.

MARIDATGE

Amanides, arrossos, mariscos.

Comprar

Amb una mirada en el paisatge de vinyes i oliveres, s'alça sigil·losa la boca sud del túnel ferroviari que antigament comunicava la Pobla de Massaluca i Fayón

A finals de segle XIX s'inaugurava el quart viaducte ferroviari sobre el riu Matarranya, que comunicava La Pobla de Massaluca i Fayón. A dia d'avui, la boca del túnel n'és l'únic testimoni.

De caràcter purament terraltí, Massaluca evoca l'essència de La Pobla de Massaluca, municipi situat al nord de la Terra Alta, amb vinyes a uns quatre cents metres sobre el mar. Aquesta alçada atorga un contrast tèrmic que afavoreix la maduració del raïm.

Caracteritzat per un paisatge de vinyes, oliveres i ametllers, La Pobla de Massaluca destaca també per ser l'únic poble de la comarca que està en contacte amb el riu Ebre - el seu límit septentrional el marca el curs del riu Matarranya-.