Massaluca Garnatxa Negra & Samsó

85% Garnatxa - 15% Samsó

Elaborat amb les varietats Garnatxa i Samsó, és un vi intens i saborós, que combina la fruita madura i l'elegància de la Garnatxa amb les notes de vainilla i pastisseria, els xocolates i els balsàmics provinents de la seva criança de 6 mesos en botes de roure centreeuropeu. Profunditat i complexitat.

TERRITORI

D.O. TERRA ALTA

ELABORACIÓ

Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable a 26 ºC, amb una maceració aproximada de 15 dies. Fermantació malolàctica en dipòsits de formigó.

CRIANÇA

Criança de 6 mesos en bota de roure.

MARIDATGE

Formatges semi curats, corder a la brasa, fricandó, risotto.

Comprar

Amb una mirada en el paisatge de vinyes i oliveres, s'alça sigil·losa la boca sud del túnel ferroviari que antigament comunicava la Pobla de Massaluca i Fayón

A finals de segle XIX s'inaugurava el quart viaducte ferroviari sobre el riu Matarranya, que comunicava La Pobla de Massaluca i Fayón. A dia d'avui, la boca del túnel n'és l'únic testimoni.

De caràcter purament terraltí, Massaluca evoca l'essència de La Pobla de Massaluca, municipi situat al nord de la Terra Alta, amb vinyes a uns quatre cents metres sobre el mar. Aquesta alçada atorga un contrast tèrmic que afavoreix la maduració del raïm.

Caracteritzat per un paisatge de vinyes, oliveres i ametllers, La Pobla de Massaluca destaca també per ser l'únic poble de la comarca que està en contacte amb el riu Ebre - el seu límit septentrional el marca el curs del riu Matarranya-.